replica horloge

replica horloge
replica horloge

2016年11月27日星期日

Tiger Woods 'TAG Heuer quartz chronograaf 1 / 10de Ref CJ1110.BA0576

Eldrick Tont "Tiger" Woods werd geboren op 30 december 1975. Hij is een Amerikaanse professionele golfer wiens prestaties tot nu toe rangschikken hem tot de meest succesvolle golfers aller tijden. Momenteel 's werelds nummer 1, was hij de best betaalde professionele atleet in 2008, een geschatte $ 110.000.000 van winsten en aantekeningen te hebben verdiend.
Woods won veertien professionele grote golf kampioenschappen, de tweede hoogste van alle mannelijke speler, en 71 PGA Tour-evenementen, derde aller tijden. Hij heeft meer carrière grote overwinningen en carrière PGA Tour wint dan elke andere actieve golfer. Hij is de jongste speler aan de carrière Grand Slam te bereiken, en de jongste en snelst tot 50 toernooien te winnen op de tour.
Woods heeft de nummer één positie op de wereldranglijst voor de meest opeenvolgende weken en voor het grootste totale aantal weken gehouden. Hij heeft negen keer bekroond met PGA speler van het jaar een record, het Byron Nelson Award voor laagste aangepaste scoren gemiddeld een record acht keer, en heeft Jack Nicklaus 'record van het leiden van de lijst geld in acht verschillende seizoenen gebonden. Hij is benoemd tot Associated Press Sportman van het Jaar een record-koppelverkoop vier keer, en is de enige persoon te worden genoemd Sports Illustrated 's Sportman van het Jaar meer dan eens.
Sinds zijn recordbrekende overwinning op de Masters Tournament 1997 is golf de toegenomen populariteit toe te schrijven aan de aanwezigheid Woods '. Hij wordt gecrediteerd voor een dramatische toename van prijzengeld in golf, het genereren van interesse in een nieuw publiek als de eerste persoon van kleur om de Masters te winnen, en voor het tekenen van de grootste tv-kijkers in golf geschiedenis.
.
.
.
TAG Heuer Tiger Woods Ref CJ1110.BA0576
.
Tiger Woods ' TAG Heuer quartz chronograaf 1/10

CJ1110.BA0576

.
Beweging: Quartz uurwerk / Verstreken en totale tijd chronograaf functies met split-seconden en dicht keer achter elkaar te registreren
Water weerstand: 200 m
Crystal: Gebogen krasbestendig saffierglas
Case: Snijd uit een blok solide staal / Shaped drukknoppen
Bezel: Vaste of in één richting draaien bezel volgens modellen / bezet met diamanten op basis van modellen
Kiezen: Hand toegepast gefacetteerde indexen in Steel of Diamonds op basis van modellen. Verlichte uur markers en handen.
Indien van toepassing: Top Wesselton (VVS) diamanten. Een certificaat met de kwaliteit, grootte en karaat van de diamant wordt geleverd met elk bezet met diamanten uurwerk.
Kroon: Schroef
Armband: staal of email kalf lederen band op basis van modellen
Sluiting: Dubbele veiligheid sluiting met vouwsluiting
Specificaties kan afhankelijk van het model.
.
bekijk meer horloge replica en replica Rolex Masterpiece II

没有评论:

发表评论

replica rolex

replica rolex
replica rolex