replica horloge

replica horloge
replica horloge

2016年12月2日星期五

Ball Kijk Engineer II Volcano: Vanwege Mu

Ball Watch oprichter, Webb C. bal, was de man die tijdwaarneming normen vernieuwde voor railsystemen in Noord-Amerika. Zijn werk omvatte de uitvoering van precisie-normen en een controlesysteem voor de spoorweg chronometers, waardoor het houden van hen om een ​​gestandaardiseerde, nauwkeurige tijd om botsingen te voorkomen. Natuurlijk, het bedrijf dat hij oprichtte, Ball Watch, erfde deze focus op precisie en betrouwbaarheid.
Het merk behoudt momenteel deze eigenschappen, maar het heeft zich ontwikkeld om deze te bereiken op andere manieren. Ball Kijk vandaag de dag heeft gewerkt om de betrouwbaarheid zijn uurwerken te verbeteren door middel van verschillende middelen, van een kroon bescherming systeem dat houdt de horloges schokbestendige te 7,500G, een helium ventiel voor saturatieduiken die is geïntegreerd in de kroon. Het merk heeft niet genegeerd de eeuwige gevaar van magnetisme, hetzij - in de Engineer II vulkaan, de zaak zelf is de bescherming tegen magnetische velden. ball-watch-ingenieur-ii-volcano-achterkant van de behuizing
De Engineer II vulkaan is bestand tegen magnetische velden van maximaal 80,000A / m (of ongeveer 1000 gauss), veel verder dan wat is aangetroffen in het dagelijks leven van bronnen zoals koelkast magneten of laptop speakers. In tegenstelling tot veel andere horloges, de beproefde en geteste zacht ijzer binnenste kooi wordt hier niet gebruikt. In plaats daarvan, de kast zelf biedt bescherming, door een gelaagde constructie die koolstof en Mumetaal afwisselend superimposes. Het gebruik van koolstof houdt het horloge licht, maar toch krasbestendig. Mumetaal, anderzijds, geeft de magnetische bescherming. Het materiaal is een legering met een hoge magnetische permeabiliteit (de Griekse letter μ vertegenwoordigt permeabiliteit in de natuurkunde) die magnetische lijnen omgeleid door middel van het aan hen uit de buurt van de beweging te houden. De gelaagde constructie niet alleen verbeteren van de behuizing esthetiek - concentrische lagen van Mumetaal daadwerkelijk tot betere magnetische afscherming. Magnetische beveiliging terzijde, de zaak ook schokbestendigheid van 5000 g.
Voeden van het uurwerk een Bal Calibre RR1102-C beweging, die is gebaseerd op de ETA 2836-2. In tegenstelling tot zijn vaker neef, de ETA 2824-2, deze beweging heeft een extra dag wiel. versie Ball's is hier ook een COSC chronometer gecertificeerd. Afronding van de functies van het horloge worden zijn tritium gas buizen, die voortdurend branden om ervoor te zorgen dat het horloge leesbaar onder alle omstandigheden, zelfs zonder enige voorafgaande opladen via een lichtbron.
bekijk meer horloges replica en replica Hublot

没有评论:

发表评论

replica rolex

replica rolex
replica rolex