replica horloge

replica horloge
replica horloge

2016年11月22日星期二

IWC Big Pilot 5004-02

IWC Big Pilot 5004-02 Terug in de vroege jaren 2000, IWC bracht een wit goud versie van haar horloge Big Pilot's: verwijzing 5004-02. Sceptisch IWC fans, die wilde weten waarom ze premium prijzen moeten betalen voor een luxe horloge die ook kan worden gekocht in roestvrij staal (en dat is in wezen een instrument horloge, aangezien het is bedoeld om te worden gedragen door piloten), aten hun woorden als zij zagen de 5004-02 in persoon. Omdat dit was niet zomaar een wit goud luxe horloge. Het was een IWC. En IWC niet standaard afwerking doen.
De IWC Big Pilot 5004-02 is een masterclass in materialen. Het witte goud behuizing (46,2 mm, serieus ter rechtvaardiging van de 'Big' in 'Big Pilot') is warm en zwaar, en wanneer genomen in combinatie met het witte goud uur markers (het horloge heeft zowel toegepast indexen en Arabische cijfers) geeft het geheel wat een duidelijk up-markt voelen. En de 'ardoise' dial moet worden gezien in persoon om het te geloven.
Ardoise is IWC naam voor 'slate'-al leisteen is niet een woord dat recht doet aan de kleur. Shimmering, vele lagen, maar toch matte en plat, het is de perfecte aanvulling op een horloge dat weinig in de weg van de versiering heeft. Op het eerste gezicht, de IWC Big Pilot 5004-02 is een grote grijze gezicht aangevuld met een gangreserve (3:00) en de datum venster (06:00). Maar als je het op je pols, en krijgen in het licht, het samenspel van kleuren en texturen op die ardoise wijzerplaat transformeert het in een ding van diepte en schoonheid. Voeg de heldere reflecties en diepe schaduwen die rimpel over de perfect afgewerkte kast, en je hebt een piloot horloge dat is ook een spectaculaire dagelijks stuk kreeg.
De krokodil riem, in het zwart, is doorboord dicht bij de nokken met twee metalen studs. Het is een mooi tintje, waarbij de militaire functie van het stuk herinnert, zonder afbreuk te doen aan zijn verfijnde uitstraling. Het verklaart ook waarom de fans van IWC Big Pilot horloges zijn vaak ook fans van Panerai . Dezelfde forse afmetingen en leer-en-metaal esthetische informeren PAM evenals Big piloten, en beide hebben een achtergrond in de echte militair instrument horloges. De IWC Big Pilot II, bijvoorbeeld, werd speciaal gemaakt voor de RAF , en duurde in actieve dienst voor meer dan 30 jaar.
De IWC Big Pilot 5004-02 is waterdicht tot 60 m, en dat leren riem wordt vastgemaakt met een double-voudig wit-gouden gesp. Zorg ervoor dat je het weg te houden van onderdompeling, of je serieus het leven en de looks van de band te verminderen.
Dus, is er een rechtvaardiging voor het kopen van een IWC Big Pilot 5004-02 in wit goud, in plaats van, zeg, een Big Pilot 5009 in roestvrij staal? Absoluut. Als je niet van plan om daadwerkelijk te nemen van u in de cockpit van een Spitfire, dan is het warmer, zwakkere edelmetaal zorgt voor een meer vooraanstaande ervaring van horloge een piloot. Doe er eentje om en je het gevoel dat de generaal-majoor van uw eigen luchtmacht.
U kunt onze nieuwste bekijken IWC horloges , alsmede de nieuwste toevoegingen aan onze collectie van luxe horloges momenteel op voorraad hier . bekijk meer horloges replica en replica Breitling Montbrillant

没有评论:

发表评论

replica rolex

replica rolex
replica rolex