replica horloge

replica horloge
replica horloge

2016年11月18日星期五

Suunto Elementum Terra, First Impression

Na de verrassing van ontvangst in première, ik anticiperen op een aantal van de belangrijkste kenmerken van de nieuwe Suunto ELEMENTUM AARDE .
Suunto Elementum Terra
Het horloge wordt geleverd met alle aluminium behuizing, negatief display met grijs - groene letters, saffier kristal (anti-reflectie) en, in het model naar mij, rubberen band; andere varianten zijn dan beschikbaar met stalen of lederen band, zowel zwart en bruin.
De klok, in TERRA versie, is gewijd aan outdoor sporten, bijvoorbeeld, gebruik ik het in mijn mountainbike routes, en is daarom de ideale metgezel voor liefhebbers van de vele sportieve activiteiten met betrekking tot de berg, of meer in het algemeen aan degenen die de praktijk sporten buiten.
Er zijn echter ook versies VENTUS de zeilwereld aangepakt en de AQUA versie voor wie praktijk duiken, elk met verschillende kenmerken en specificaties, die nuttig sportbeoefening waarin ze zijn beoordeeld zijn.
Het houden van de klok wij snel beseffen dat je vasthoudt iets speciaals en niet zomaar een product gemaakt in China, productie en realisatie is de Finse, en deze keer, zeker genezen. Zeer mooie zaak terug en kijken naar de grote kroon te drukken.
De zaak heeft nogal een maatje kleiner, ongeveer 40 mm (dus iets minder dan Suunto Core) en het gewicht van het horloge, in de rubberen band versie is ongeveer 100 gram.
Ondanks de grootte en het gewicht, eenmaal versleten, de klok is niet bijzonder omvangrijk. bekijk meer Horloges en replica Breitling Cosmonaute

没有评论:

发表评论

replica rolex

replica rolex
replica rolex