replica horloge

replica horloge
replica horloge

2016年10月25日星期二

Precista PRS-10 'GS'

Terwijl natuurlijk is het van groot voordeel voor een soldaat, zeeman of piloot om deze nauwkeurigheid tot zijn beschikking te allen tijde kan men stellen dat de romantiek en de betrokkenheid die een mechanisch horloge met zich meebrengt is verloren zodra een quartz uurwerk wordt een deel van de vergelijking hebben. Dit kan waar zijn wanneer gezien vanuit het oogpunt van een collector's, maar ik betwijfel ten zeerste dat dergelijke overwegingen maakten deel uit van het Ministerie van Defensie het denken als het gaat om opdrachten te bekijken in de vroege jaren 1980! Aan het eind van de dag, een horloge gedragen in strijd moet nauwkeurig, betrouwbaar en robuust zijn. Door het is zeer aard, een analoge quartz horloge voldoet aan deze eisen, aangezien het een minimum aan bewegende delen en dat het niet vertrouwen op veren voor energieopwekking en tijd regelgeving.
Zo zal het zijn. Tegen de tijd van de Falklandoorlog van 1982 de kwarts Algemene Dienst (en Navigator) horloge was in de reguliere uitgave in dezelfde fysieke vorm die kan worden gezien vandaag. Op dat moment waren er twee merken die leveranciers waren: CWC en Precista. Vandaag in 2008 CWC blijven twee varianten van General Service leveren kijken en Precista bieden nu een sterk verbeterde versie, die militaire specificatie overschrijdt en is bij uitstek geschikt voor slijtage door degenen die een basis tijdwaarnemer dat zal blijven doen voor een decennium met weinig interventie nodig .
Precista PRS10
Klik Voor Lightbox
Ik ben een groot voorstander van de vlakte en eenvoudig. Met een analoge horloge Ik geef de voorkeur om de tijd snel en duidelijk te zien en dit is zonder twijfel duidelijk in andere recensies die ik heb geschreven. Daarnaast heb ik de voorkeur aan horloges die op zijn minst enige authenticiteit hebben met betrekking tot een pedigree of vorderingen gemaakt te kopen. Echte, niet waargenomen kwaliteit is ook belangrijk.
Geïntroduceerd in juni 2008, zou de nieuwe Precista PRS-10 worden beschouwd als de directe afstammeling van de Algemene Dienst of "GS" (ook vaak aangeduid als 'G10') horloge dat het bedrijf leverde in de jaren 1980. Even terzijde, veel van de vroege voorbeelden van de Precista GS werden geleverd aan de Royal Air Force, zoals blijkt uit de '6BB' prefix om de voorraad nummer gegraveerd op de achterkant van de kast. Dus, zoals het geval is met de onlangs geïntroduceerde Precista PRS-5 (zie aparte review) dit horloge kan worden 'authentieke' in termen van haar stamboom beschouwd als het inderdaad dat is belangrijk voor een potentiële koper. Zoals ik in andere reviews hebben gezegd, de militaire stijl horloges zijn in overvloed in deze dag en leeftijd voor meer dan één reden; imago en gebruiksgemak zijn slechts twee van dergelijke. Echter, er zijn maar weinig horloges die zijn ingericht als per huidige kwestie en zelfs nog minder (de CWCs) die daadwerkelijk worden uitgegeven. Valse claims zijn hier en daar gemaakt door bedrijven die 'contract overrun' horloges en dergelijke. De werkelijke overeenkomsten waarop dergelijke horloges betrekking hebben zijn in het hoofdgebouw nooit te wijten aan hen wordt 'Top Secret' en ga zo maar door onthuld en het is jammer dat misschien veel kopers eigenlijk een deel van de vorderingen die zijn gemaakt op diverse websites en veilingsites geloven.
DSCN1000 Toegegeven, sommige van deze horloges zijn redelijk geprijsd op ongeveer £ 50,00 of zo, maar ze bevatten weinig of geen juweel budget bewegingen in combinatie met minerale kristallen die eenmaal gekrast (die niet lang zal duren) zijn ontsierd voor het leven, tenzij vervangen. Op het moment van schrijven is er ook een voorliefde voor 'fabrikanten van generieke horloges rebadge uit China, voeg de nu bijna wettelijke marketing zin:' ..built om de meest extreme omstandigheden te weerstaan ​​... 'en militariseren het hele pakket. Inderdaad, zijn verschillende online woordenwisselingen plaats tussen liefhebbers van militaire horloges en een aantal leveranciers die in termen van de rechtvaardiging van bepaalde vorderingen en inderdaad de kwaliteit van sommige van het aanbod. Het lijkt een feit dat op dit moment in de tijd dan is de enige GS horloges die kan het spel beweert te zijn probleem zijn de CWCs GS en G2000; de laatste wordt afgegeven aan de RAF in relatief kleine hoeveelheden.
Als Britse militairen is wat een koper wil in een tijd alleen, elke dag, slijtage overal kijken dan een quartz aangedreven voorbeeld is wat de huidige en wat is inderdaad in de handel verkrijgbaar. Deze beoordeling is niet bedoeld als een vergelijking tussen een en nog maar gezien Precista de maatregelen ter verbetering op een origineel dan somesuch onvermijdelijk. DSCN0999
Er is geen twijfel over de uitvoerbaarheid van de nu achtentwintig of zo jaar oude ontwerp van de kwarts GS. Dit horloge is gedragen door Britse troepen continu gedurende die periode - van de campagne Falklands helemaal door Golfoorlogen één en twee door naar de huidige operaties in zowel Irak als Afghanistan. Mogelijk om budgettaire redenen, vervangingen zijn geprobeerd met een opmerkelijke mislukkingen - Pulsar leverde een grote hoeveelheid GSS rond 1999 voor een periode, maar ze waren uitgerust met een zwak kronen en slechte kwaliteit minerale kristallen. Het was niet zo lang voordat de MOD terug naar het inkopen van de 'klassieke' GS.
Het concept, het ontwerp, de uitvoering en de prestaties kunnen worden ingeroepen binnen reden en nu een van de oorspronkelijke leveranciers van dit klassieke horloge heeft gebracht op de markt wat naar mijn mening de meest gespecificeerde GS type datum - de Precista PRS-10. Dit is een kopie van iets? Nee. Is het een eerbetoon aan iets? Nee, dit is een verbetering ten opzichte van alle originelen die niet hoeft te vorderingen maken of zich te verdedigen.
bekijk meer horloge en chopard happy sport

没有评论:

发表评论

replica rolex

replica rolex
replica rolex