replica horloge

replica horloge
replica horloge

2016年10月23日星期日

Vacheron Constantin Patrimonium Traditionelle 14-Day Tourbillon gaat Platinum

Vacheron Constantin heeft opgenomen Patrimonium Traditionelle 14-Day Tourbillon om haar Collection Excellence Platine.
Platinum Patrimonium Traditionelle 14-Day Tourbillon is een van de elegante uurwerken Vacheron's met zowel een tourbillon, om 6 uur, en een 14-dagen gangreserve indicator, om 12 uur. Het heeft een minimalistische wijzerplaat presentatie met Vacheron Constantin handtekening Maltezer Kruis-embleem aan de linkerkant van zijn 03:00 uur indicatie mark.
VC_Platinum_14-Day_Tourbillon_front
Echter, een element dat deze versie van het Patrimonium Traditionelle 14-Day Tourbillon dus onderscheiden maakt, is niet alleen de platina 42mm kast en wijzerplaat, maar zijn donkerblauw Mississippi alligator lederen band die is met de hand gestikt met zijde en platina draad - praten over sparen geen kosten.
De platina wijzerplaat is gezandstraald, synoniem voor de Collection Excellence Platine, en ook huizen van de Vacheron's Calibre 2260 handmatig wond fabricage beweging. De platina caseback kader draagt ​​de Vacheron Constantin naam, No. 1/50 en PT950 die is ingeschreven 04:00-05:00.
VC_Platinum_14-Day_Tourbillon_caseback
Patrimonium Traditionelle 14-Day Tourbillon indrukwekkende 14 dagen gangreserve maakt gebruik van vier vaten die met elkaar verbonden zijn en gelijktijdig ontladen, die in reactie langzamer dan een single barrel systeem. De tourbillon wagen wordt ook gevormd Vacheron handtekening Maltese Kruis, dat is zichtbaar door de wijzerplaat en gedeeltelijk van de saffier kristal caseback. Zijn nauwgezette vakmanschap en design kenmerken veroorloven de Hallmark van Genève award.
Platinum Patrimonium Traditionelle 14-Day Tourbillon is een limited edition horloge van slechts 50 stuks en wordt gezegd dat ingesteld op de detailhandel voor $ 323.500.
Geschreven door Chaz Nash bekijk meer nep rolex en chopard imperiale

没有评论:

发表评论

replica rolex

replica rolex
replica rolex