replica horloge

replica horloge
replica horloge

2016年10月24日星期一

New Cartier LOVE armband


Koop Cartier armband Adres: balionlinestore.com
Cartier sieraden heeft de titel van keizer. Dit kan worden gezien Cartier sieraden prachtige productie-technologie. En begrip voor de sieraden. Cartier Love is een van de "liefde" als het thema van het ontwerp van de sieraden. Cartier liefde loyaliteit in hen. Cartier LOVE armband is een zeer best in staat zijn om de loyaliteit van liefde te uiten.
Cartier LOVE armband, verscholen achter een lange geschiedenis van grote betekenis en oneindige magie. Cartier over "Vrede en Liefde" -campagne tijdens de piek, het creëren van een symbool - Love viert liefde bracelet. Gedragen op de pols liefhebbers, namens een geest, nooit gescheiden. Dertig jaar later, vandaag, Love armband nog Jiaoren hart. Het design concepten en slijtage implicaties zijn verder gegaan dan de termijn, herschreven dragen diamant werkelijk betekent.
De limited edition CARTIERI met behulp van top titanium concentreert de productie, het gebruik van diamantslijperij en mozaïeken. Met een unieke "schroef" bracelet alleen ontworpen door het echtpaar met een speciale schroevendraaier te openen, die eeuwige liefde betekent. Het concept van de liefde als thema, de pols gebonden minnaars, liefde slot met een schroevendraaier, geen schroevendraaier, zal armbanden niet worden geopend; het dragen van deze sieraden, voor altijd als twee harten met elkaar verbonden. Het meest opvallende kenmerk is vereist door het echtpaar twee mensen om te dragen, het beeld interpretatie van liefde en wederzijds vertrouwen en loyaliteit samenwerken.
Cartier sieraden met een schitterend vakmanschap. Is altijd geweest om hun eigen hoge normen. Cartier sieraden kan het best tot uitdrukking Cartier sieraden te begrijpen is de Cartier Love-serie. In deze ene zijn er armbanden, oorbellen, kettingen. Deze zijn heel veel mensen het leuk vinden. En veel sterren willen dragen in het openbaar.
Cartier LOVE armband is de meest populaire in deze serie. Het ontwerp is eenvoudig en elegant armband vorm. De elegantie van Cartier in de armband wezen. En moet een armband met de hulp van anderen te dragen in staat zijn om een ​​succes te dragen. Dit is een ander kenmerk van Cartier up.
De nieuwe upgrade LOVE serie zwart-wit thema ontwerp, van fijne sieraden tot een volledige reeks werken ontstond Cartier onderscheidende stijl en charme. Zwart en wit veranderen, schaduw bomen, zoals de diepe nacht en verkwikkende dag. Deze door de kostbare zwart en wit keramiek met de perfecte combinatie van platina en diamanten, de geringste in elkaar grijpende, naadloos, alsof de combinatie van vrouwelijke en mannelijke, Cartier trotse geschiedenis van de Art Deco Woon herboren weer, weerspiegelt de schoonheid van de liefde met het oog op vergelijk houding.bekijk meer rolex Zwitserse en chopard classic

没有评论:

发表评论

replica rolex

replica rolex
replica rolex