replica horloge

replica horloge
replica horloge

2016年10月18日星期二

Rebellion T-1000 Gotham

Geschreven door K. Amanuel
Rebellion is terug op Baselworld 2013 met een nieuwe versie van de opstand T-1000 uurwerk. De T-1000 is ontworpen door Eric Giroud en Rebellion kijken ontwerpers. Dit uurwerk combineert de jeugdigheid van Rebellion Timepieces met innovatieve vleugje Eric Giroud. De naam komt uit 1000 en verwijst naar het vermogen van het horloge om 1000 uur gangreserve te creëren. De vermogensreserve mechanisme van 1000 uur of 41 dagen wordt mogelijk gemaakt door zes drijfveer vaten gevoed door twee ketens die de stroom in serie (2 x 3), waardoor de nauwkeurigheid verzekert verdeelt. De vergrote wikkeling hendel, die zijn energie krijgt van de zes drijfveer trommel, is geïntegreerd in de achterkant van het titanium. Deze over-sized kronkelende hendel wllows veel kronkelende kracht toe te passen dan een gewone wikkelmechanisme. Een uniek kenmerk van dit horloge is dat de drager de hendel zich van de achterkant van de kast kunnen verplaatsen door het losmaken van de hendel van tussen de lugs.
Deze unieke T-1000 Gotham horloge wordt geleverd in een vrij grote zaak die is gemaakt van een van beide titanium of zwart-DLC gecoat titanium met een aluminium chassis. De wijzerplaat geeft de tijd met behulp van een verticale-roller gedragen indicaties en een dubbele onrustveer schuin op de 6 uur positie. Het beschikt over verticale uren en minuten indicaties en driedimensionale beweging. Op de 6 uur positie is een vaste stof door schroeven met de Rebellion logo en een geometrisch-hoek panel vaste grill paneel. Afwerking van de look van dit horloge is een zwarte lederen alligator band en een Rebellion gesp die de gepatenteerde vouwsluiting kenmerkt. Deze limited edition horloge is alleen beschikbaar in 25 stuks.
TECHNISCHE GEGEVENS van Rebellion - T-1000 Gotham
T-1000 Gotham - beperkte oplage van 25 stuks verkrijgbaar in twee verschillende combinaties van natuurlijke en zwart titanium, met een keuze uit zwart, goud, rood, blauw of paars beweging.
Geval
Materiaal: verkrijgbaar in titanium / titanium DLC
Afmetingen: 52,2 mm x 47,9 mm x 18,2 mm
Glas: ontspiegeld saffier kristallen
Beweging: REB T-1000
Proprietary beweging handmatig opwinden met geïntegreerde kronkelende hendel
Materiaal: Avional
Kleur: Keuze uit zwart, goud, rood, blauw, paars
Juwelen: 14 keramiek & 22 robijnen
Balans: Double onrustveer een hoek van 39 °
Oprolsysteem: Gepatenteerd systeem van zes hoofdveren wond in parallel met twee kettingenbekijk meer horloges replicas en chopard happy diamonds

没有评论:

发表评论

replica rolex

replica rolex
replica rolex