replica horloge

replica horloge
replica horloge

2016年1月3日星期日

Jean Paul Gaultier JPG Gezicht 97

In februari heb ik geblogd een horloge van Jean Paul Gaultier genaamd de JPG in Space, en de huidige horloge in een deel van de dezelfde lijn.
Gaultier is een zeer flamboyante en bekende mode-ontwerper, die is erkend voor zijn extreme ontwerpen (Madonna's kegel bh), sekse stereotype breken (mannen in rokken), en zijn lijn van parfums en aftershaves. In de loop der jaren heeft hij ontwierp ook veel verschillende horloges, vooral in de late jaren '90, toen hij de JPG (of JPG) range die ik heb die veel op de blog had.
Dit horloge is een van de analoge modellen en is gebaseerd op de burger kwarts 1030 module. Het heeft een 3 handontwerp wijzerplaat in een diepe ronde zilveren behuizing. Het belangrijkste verschil met het model dat ik geblogd in februari is het ontwerp op het gezicht, maar ze delen de JPG tekst / logo, dat is een van de opvallende kenmerken. Het andere deel van het ontwerp is hier een man hoofd, waar hij een rode ster in het midden van zijn voorhoofd (met 19 geschreven in het), en dat is de volgende een groot aantal 97 (afgekeerde geeft dit release 1997 en wordt bevestigd door het serienummer).
De achterkant van het horloge wordt gedomineerd door het JPG-logo met de andere informatie rond de rand (basismetaal, waterbestendig, made in Japan). Het horloge heeft ook een bijpassende lederen en stoffen band die ook het JPG-logo afgedrukt op de lederen aan de binnenkant.
Het volledige modelnummer is 1030-L16231
Bekijk meer Zwitserse Rolex en chopard xtravaganza

没有评论:

发表评论

replica rolex

replica rolex
replica rolex