replica horloge

replica horloge
replica horloge

2016年1月7日星期四

ODM Mysterious II

Today's horloge is een mysterieuze horloge in mijn collectie. Niet in de weg, ik normaal praten over mysterieuze horloges, maar dit model is onderdeel van een serie genaamd Mysterious door ODM.
Dit model is de Mysterious II en een lcd-horloge met overeenkomsten met de anderen die ik heb geblogd (de Mysterieuze +, IV, V en VI). Deze heeft een ronde inverse LCD-display met een gespiegelde gezicht waardoor het een zeer glanzend naar te kijken. Het scherm is eenvoudig, alleen maar laten zien 3 of 4 nummers in twee rijen, de bovenste rij zijn veel kleiner dan de onderste. Rond de rand van het scherm is een dikke mat zilveren ring, maar het mysterie van het horloge is dat Er zijn geen knoppen.
Om het display te schakelen tussen de tijd en datum opties, hoeft u alleen maar aan uw pols flick om het horloge zetten en weer naar beneden. Dit registreert met een sensor (waarschijnlijk een soort van solid-state gyroscoop) om de modus te veranderen. Deze methode Het wordt ook gebruikt om de tijd / datum, met een inzet knop aan de achterzijde starten van de modus en het schakelen tussen de aantallen wijzigen en het kantelen van het horloge veranderen van de snelheid waarmee de getallen veranderen.
Er is niet veel andere informatie beschikbaar op het horloge afgezien van het volledig roestvrij staal, en 5 atm waterbestendig, en er zijn natuurlijk de ODM-logo en naam op de rug.
De ODM (of ODM, of ODM) merk is uit Hong Kong, en de naam betekent Original Dynamic Minimal (die zeker past bij dit ontwerp dat is origineel, vereist beweging (dynamisch), en is absoluut minimum). Het merk werd gestart in 1999 en heeft het motto "de kunst van het experiment ......".
Dit model lijkt een ongewoon één zijn, want ik ben niet in staat om meer online met de ronde scherm kunnen vinden ...
Bekijk meer Zwitserse replica en chopard piece unique

没有评论:

发表评论

replica rolex

replica rolex
replica rolex