replica horloge

replica horloge
replica horloge

2016年1月14日星期四

Zippo XPC 07

Vandaag horloge is de 3e horloge op mijn blog van een bedrijf vooral bekend om zijn aanstekers.
Dit horloge is door Zippo, of meer correct gemaakt voor Zippo als onderdeel van hun horloge lijn. De echte fabrikant van het horloge wordt niet getoond, maar de achterkant staat dat het horloge (of gewoon merknaam) heeft een vergunning van Zippo Manufacturing Co. Zippo nog verkopen horloges, en de lijn wordt beschreven als "Bijgewerkt, eigentijdse horloges ontworpen met eenvoudige , maar toch innovatieve functies, afgestemd op prestaties, elegantie en sportiviteit. "
Dit model wordt de XPC 07 (op basis van de cijfers op de achterkant) en een LCD-ontwerp. Het horloge heeft een ronde display met 3 lijnen van informatie met betrekking tot (van boven naar beneden), dag / datum, tijd (4 cijfers), en seconden. Het display is in een dikke ronde kast met externe schroeven (waardoor het lijkt een beetje meer vierkante vorm), dat is 10 atm waterbestendig. Het horloge heeft meerdere modi die alarm zijn, dubbele tijd, timer en stopwatch.
Voor de vorige Zippo horloges Ik heb geblogd, had ik dacht dat ze waren late jaren '80 en vroege jaren '90, maar de datum instelling in de module voor dit model begint niet tot 91, dus dit zou een '90 model.
Bekijk meer horloges replicas en corum bubble dive

没有评论:

发表评论

replica rolex

replica rolex
replica rolex