replica horloge

replica horloge
replica horloge

2016年1月24日星期日

Citizen gril CE90

Vandaag ben ik in een beetje vergadering, dus wilde een horloge dat behoorlijk slim uitzag, maar het was nog steeds een beetje eigenzinnig.
Het horloge Ik pakte een van de horloges van de Citizen gril lijn. De gril lijn is eigendom van Citizen Italië, in plaats van een Japans model. De horloges lijken te worden verkocht op de detailhandel in Italië, maar de meerderheid van de horloges I heb gezien worden verkocht in Japan als in het buitenland modellen.
Dit horloge is een quartz analoog horloge dat een ongebruikelijk ontwerp met een subtiele twist op het scherm heeft.
Er zijn vele analoge horloges op deze blog waar sprake is van een chronograaf functie, en de horloges hebben 3 kleine wijzerplaten op het gezicht voor de uren, minuten en seconden. Dit ontwerp heeft de 3 kleine cirkels op het gezicht, maar deze keer zijn ze LCD panelen en niet wijzerplaten. Elke LCD display heeft 2 cijfers in zilver op een witte achtergrond, en kan gebruikt worden in verschillende weergave modi. Het LCD-scherm kan tijd, datum en het alarm, evenals de verwachte chronograaf functie te dekken.
De knop arrangement is een beetje anders ook, met de knop linksboven voor de mode selectie (in plaats van de links onderaan). Om de digitale display in te stellen, je houd de onderste knop links tot de seconden knipperen, en op dezelfde knop kiest welke nummers wijzigen (met de knop rechtsonder), terwijl er een kroon voor het instellen van de analoge weergave.
Het gezicht van het horloge is heel kleurrijk, maar in kleine spatten. De uren en minuten LCD-schermen worden omringd door een rode ring, terwijl de ring rond de seconden is geel. Alleen de 4, 8 en 12 nummers zijn op de wijzerplaat en worden omringd in blauw, en de secondewijzer is groen.
De CE90 gril modellen lijken vrij ongewoon te zijn, want ik vond slechts 2 referenties, die beide Japanse veilingen.
Het volledige modelnummer is CE90-S043573, maar helaas, er is geen serienummer om mij een idee van de dag te geven. Aangezien er geen informatie, de algemene toestand en het ontwerp zou willen voorstellen om me het komt uit de late 00s. De enige andere informatie over het horloge is dat het volledig roestvrij staal, heeft een Japanse beweging, en is waterbestendig.
Bekijk meer replica horloge en chopard grand prix de monaco historique

没有评论:

发表评论

replica rolex

replica rolex
replica rolex