replica horloge

replica horloge
replica horloge

2015年12月25日星期五

Sector Chronostar Aprilia LCD-horloge

Today's horloge is een dikke één opnieuw, met een gedachte op zoek ontwerp dat een beetje lijkt reptielen.
Het horloge is een zogenaamde Chronostar en is door een merk, genaamd Sector. Mijn onderzoek heeft me verteld dat er veel verschillende horloges onder de naam Chronostar, inclusief meerdere verschillende LCD-modellen, maar verborgen op de band is de naam van Aprilia. Het merk Sector is een van de namen die eigendom zijn van de Morellato Group, samen met No Limit, Philip Watch, en Bluespirit. De Morellato Group is de grootste sieraden in Europa en kijken groep met alle Italiaanse hoofdstad. Ze werden oorspronkelijk opgericht in 1930 door Giulio Morellato, en het bedrijf Het is enorm gegroeid sinds, waardoor de sector en Chronostar namen aan boord in 2006.
Dit horloge is een LCD-ontwerp met een dot-matrix-stijl LCD-scherm. Het LCD-scherm is in een pil vormige raam, en diep gevestigd in de dikke geval van het horloge. De zaak is een ontwerp uit één stuk met een blauwe geweven riem, en verhogingen (waardoor de reptielachtige gevoel), die uitmonden in de grote knoppen gemonteerd op de 4 hoeken. Mode-wise, het horloge heeft alarm en stopwatch opties, en er is ook een el-backlight.
De achterkant heeft de Chronostar logo (een gestileerde kogge design) in de meeste van de rug plaat, met de informatie die de achterkant is van roestvrij staal en het horloge is 5 atm waterbestendig.
Ik heb ook de originele kartonnen tag voor het horloge, die zegt dat de adviesprijs was 138.000, maar zegt niet welke valuta. Met het horloge zijn Italiaanse, kan het Lira zijn geweest, maar dat stopte in 1999, dus het is waarschijnlijker dat het Verre Oosten land dat dit horloge kwam.
Bekijk meer rolex replicas en chopard miglia gmt

没有评论:

发表评论

replica rolex

replica rolex
replica rolex