replica horloge

replica horloge
replica horloge

2015年12月22日星期二

Q & Q Alarm Chronograph Ana-Digi Horloge

Today's horloge is nog één van de meer ongrijpbare merken, die heel goed bekend, maar hun banden met de grotere horloge fabrikant zijn relatief verborgen.
Het horloge is door Q & Q (of QandQ als ik heb gehad om te schrijven in de labels als het & symbool is niet toegestaan), die een budget, maar de kwaliteit merk begon in 1976. De naam staat voor kwaliteit en kwantiteit, en de koppelingen Ik heb gevonden suggereren dat ze deel uitmaakten van de Japan CBM Corporation, die lijkt te Citizen Business Machines betekenen - dus de horloges kunnen Citizen horloges na alles.
Dit model is een van de jaren '80 kijken nietjes - de Ana-Digi, met een van de belangrijkste 3 kant analoge wijzerplaat display en een kleine 6-cijferige LCD-display aan de onderkant De analoge weergave wordt bediend door een kroon, terwijl de 3 knoppen bedienen de LCD. . Al de verschillende modi worden weergegeven op het LCD-scherm, met het horloge met datum, dual-tijd, alarm en stopwatch als opties.
De achterkant heeft de Q & Q-logo en stelt dit heeft een Japanse beweging, maar geassembleerd in Korea (en dat het de gebruikelijke roestvrij staal terug en basismetaal bezel), met een zaak die is 30m waterbestendig.
Ik weet niet precies wanneer dit model is uit, maar de stijl was erg populair in de jaren '80, dus ik denk dat het is uit die tijd.
bekijk meer replicas horloge en Breitling Chronomat Evolution

没有评论:

发表评论

replica rolex

replica rolex
replica rolex