replica horloge

replica horloge
replica horloge

2016年8月12日星期五

Alessi Tic AL5011

Ik heb bewust van het merk Alessi voor een lange tijd, maar niet voor horloges. Het merk Alessi is het meest bekend om zijn interieur producten met een experimentele (en vaak dure) stijl. Het bedrijf begon zijn gevoel voor stijl in 1935, en doet wat zij noemt 'ambachtelijke producten gemaakt met de hulp van machines'. Ze hebben geen gebruik van in-house ontwerpers, maar werken met freelance talenten.
Dit horloge is ontworpen door Piero Lissoni, die was een architectuur afgestudeerde geboren in 1956. Hij begon een industrieel ontwerper, bouwkundige en grafische design studio in 1986 en heeft gewerkt voor vele Italiaanse design huizen. Zijn meest gezien werken omvatten huizen en hotels in Venetië, Zürich, Istanbul en Bangkok.
Alessi heeft vele horloges loop der jaren, en dit model wordt de Tic. Lissoni ontworpen 5 verschillende horloges voor Alessi, allemaal met dezelfde vorm geval.
Het horloge ontwerp maakt gebruik van een afgeronde vierkant (of misschien het kwadraat cirkel) gezicht. Het is eigenlijk een 4-draaiknop die is nogal ongebruikelijk. Het heeft de gebruikelijke 3 handen, maar met een tweede hand die bijna de hele diameter van de wijzerplaat overspant. De 4e hand is een 24-uurs kant (de dunne hand) dat overeenkomt met de nummers rond het gezicht. Er is ook een klein venster rond 01:30 op de datum.
Het horloge heeft een modelnummer van AL5011, en werd uitgebracht in 2002. Het is een solide roestvrij stalen horloge en is 30 meter waterbestendig.
bekijk meer imitatie rolex en tag heuer monaco/monza

没有评论:

发表评论

replica rolex

replica rolex
replica rolex