replica horloge

replica horloge
replica horloge

2016年8月14日星期日

326 Pink Haired Tekening Angel bekijken door Megahouse

Vandaag heb ik een ander horloge gekozen door de hard-to-onderzoek 326.
326 is 34 jaar oud (vanaf 2012) Mitsuru Nakamura. Hij is een Japanse kunstenaar en zanger die ook heeft gewerkt aan computerspelletjes (met Gitaroo Man op de PS2 de meest bekende).
Hij bracht ook een spel op de WonderSwan handheld spelcomputer in 1999 met de Megahouse Corporation. Het horloge label heeft Megahouse logo, en is gedateerd 1999, dus ik denk dat dit is gekoppeld aan het spel. Dit is het tweede van vier horloge ontwerpen uit 326 die ik heb, en het is een heel andere stijl, de eerste die ik geblogd.
Dit horloge is een riem stijl horloge met een kleine 2-draaiknop. Het horloge hoofd is ingebouwd in de smalle band, en lijkt op een deel van de Cabane de Zucca horloges. Op de rug zegt het is een Y121 beweging, die kunnen wijzen dat het om een ​​Seiko horloge (zoals Seiko kleine horloges wijzerplaat met modules genummerd in de Yxxx formaat heeft voortgebracht).
De wijzerplaat van het horloge is voorzien van een foto van een roze haired persoon in een rood trainingspak tekening op een tafel. Als je goed kijkt, zie je ook de persoon heeft een Halo en kleine engelenvleugels. De band heeft een patch genaaid op met de kleurrijke 326 logo.
bekijk meer horloges replica en breitling chronomat evolution

没有评论:

发表评论

replica rolex

replica rolex
replica rolex