replica horloge

replica horloge
replica horloge

2015年1月17日星期六

Omega De Ville Prestige horloges

Omega horloge is een zeer groot aantal functies van het horloge. Wij zijn in staat om de verschillende mix Omega horloge. En er zijn een heleboel mensen Hawking omega horloges en Replica Rolex horloges. Dit komt omdat de meeste van de mensen zoals Omega horloges en Replica Rolex Submariner Horloge veroorzaakt.
Omega De Ville Prestige horloge gebruikt 2500 coaxiale beweging. De lancering van de automatische configuratie van coaxiale echappement beweging en voor de mechanische horloge productietechnologie 1999 tot revolutionaire doorbraak te brengen.
Het unieke oppervlak ingelegd parelmoer schelp vlinder patroon en worden ingesteld in 18K wit goud op het basisdeel 9 diamant uur markers gestippelde ligging, 6 uur positie, het heeft de kalender venster. Vlinder patroon op de wijzerplaat geïnspireerd op de traditionele Chinese cultuur, een symbool van liefde en een lange levensduur. 07:00 en 08:00 versierd met vlinder patroon met diamanten spell, breng verharde meer dan 50 full-geslepen diamanten, 18K wit goud bezel. Soepele tweedehands waren ook 18K wit goud gieten, met precies dezelfde zaak en decoratieve details, elkaar. Boog anti-slijtage saffier kristal spiegel
Oppervlakken hebben om anti-reflecterende behandeling binnen en buiten, perfecte bescherming te ondergaan voor het leven van de bewegende oppervlakken.
Bij 36.8mm is bekleed met een parel shell effect met witte strepen satijnen lederen band, en met een 18K wit gouden gesp. Heerste frosted bodem wordt gegraveerd Ville en Omega logo.
Omega De Ville Prestige waterdicht tot een diepte van 30 meter / 100 voet, kunt u genieten jaar garantie.bekijk meer horloge replicas en Hublot

没有评论:

发表评论

replica rolex

replica rolex
replica rolex