replica horloge

replica horloge
replica horloge

2018年8月16日星期四

Zenith: terug op de New Vintage uit 1969

Zenith acier New Vintage 1969
Zenith , een merk waarvan de bestemming in 1865 werd verzegeld.
Een horlogemaker die zich voortdurend toelegt op het leveren van het beste van alle talenten, alle beroepen van het uurwerk en alle knowhow die het heeft kunnen benadrukken vanaf de oorsprong. 150 jaar later blijft Zenith een referentie in de Haute Horlogerie omdat het blijft innoveren met behoud van een immens populair erfgoed. In het hart van dit erfgoed, dat we allemaal bewonderen, is een ongewoon uitzonderlijke beweging: de El Primero. In 2009, om hulde te brengen aan een mijlpaal van het succes, heeft Zenith besloten om een ​​horloge te publiceren voor de veertigste verjaardag van het El Primero- kaliber, dat New Vintage 69 heet. Details.

Montre Zenith New Vintage 1969 acier
Het minste dat we kunnen zeggen is dat het voor een heruitgave meer dan succesvol is. Trouwe eerbetoon of herinterpretatie? Deze recente editie is in feite een subtiele mix tussen twee versies die bestonden tussen 1969 en 1973. Gelanceerd in 250 exemplaren in roze goud (een eerbetoon aan het verleden) en zwarte PVD titanium (eerbetoon aan de toekomst) en 500 exemplaren in staal (eerbetoon aan het heden), dit horloge vertegenwoordigt vandaag de Graal van vele verzamelaars.
Onder het teken van de uitvoering
40 mm geluk op een mooie leren riem, een transparante achterkant met zeefdruk, een met saffierkristallen bewerkt antireflectie mooi afgerond, een perfect poetsen en polijsten van staal en tenslotte een kaliber El Primero 469 met 278 componenten en 31 robijnen maken dit horloge van oneindige schoonheid tot een model van technologie. Het is de sportieve en elegante chrono par excellence en onderscheidt zich door de vorm van de behuizing die schommelt tussen vat en kussenvorm, evenals door zijn prachtige schijnbare beweging. De wijzerplaat met 3 tellers is omgeven door drie schalen van afstuderen. Buiten de tachymeterschaal om uw snelheid te bepalen. De rode chronograafwijzer geeft de snelheid aan waarmee u zich verplaatst. In het midden is de schaal in 100 minuten gegroeid. En tenslotte, aan de binnenkant, staat aan de rand van de wijzerplaat het verloop van de minuten en de chronograaf, gespreid om een ​​tijdmeting mogelijk te maken tot op de 100ste van een seconde.
Zoveel prestaties en precisie zouden niet zo effectief zijn als de schoonheid niet zo aantrekkelijk was als de prestaties. En naast dat alles biedt het ook een comfortabele positionering dankzij hoorns die vrij laag op de pols dalen.
Durf te zeggen dat je niet droomt!
Montre Zenith New Vintage 1969 acier
Zenith Montre New Vintage 1969 acier
Bekijk meer replica horloges en Rolex Day Date

没有评论:

发表评论

replica rolex

replica rolex
replica rolex