replica horloge

replica horloge
replica horloge

2016年9月5日星期一

Car and Driver Blauw en Zwart AVBF001

horloge van vandaag is een andere variatie op een horloge ik al eerder heb geblogd. Deze keer, het is een van de horloges van Car and Driver.
De Car and Driver horloges zijn een beetje ongewoon, en er is niet veel bekend over hen. Het ziet er uit de modelnummers als een Seiko horloge, en op basis van het garantiebewijs dat met het horloge kwam, kan ik nu bevestigen dat. Het logo is precies hetzelfde als de Car and Driver magazine en dus lijkt te worden aangesloten op dat, maar deze horloges zijn niet de normale kap gemonteerd giveaway zoals ze zijn kap kwaliteit horloges met een hoge verkoopprijs op het etiket. De Car and Driver magazine is 's werelds grootste autorijden magazine en wordt uitgegeven door een eenheid van Hearst Corporation, die een van' s werelds grootste producenten van maandbladen.
Dit model is een kleurvariatie van een Car and Driver horloge ik al eerder heb geblogd. Het is gebaseerd op de V336 module en een afgeronde rechthoekige 3 instelknop met dag en datum wijzerplaten op 9 en 3 uur posities (zoek een beetje als dashboard van een auto). De band heeft dezelfde kleurstelling als de wijzerplaat met lijnen van verschillende tinten blauw.
Op basis van andere Car and Driver horloges, werden ze vrijgelaten in de late jaren '90, en het serienummer zou dan suggereren dat dit was vanaf 1997.
Het modelnummer is V336-5A20, en het catalogusnummer is AVBF001. De originele verkoopprijs was ¥ 13,000.
bekijk meer nep rolex en hublot red devil bang

没有评论:

发表评论

replica rolex

replica rolex
replica rolex