replica horloge

replica horloge
replica horloge

2016年7月6日星期三

Introductie van de Corum Admiral's Cup Legend 42 Annual Calendar (Live Pics)

Vertrouwd 12 sided Corum's Admiral's Cup krijgt een formele toevoeging dit jaar met de Legend 42 Annual Calendar. Zoals bij alle Admiral's Cup horloges van Corum, is de bezel versierd met de 12 nautische wimpels van de Internationale Maritieme Signalen Code, die hulde brengt aan de oceaan wedstrijd waarvoor hij is vernoemd. Deze gegevens, samen met de 12 eenzijdige ring (dodecagon?) Worden afgezwakt voor dit horloge echter resulteert in een zachtere benadering van deze meestal agressieve horloge.

De ster van de show hier is de symmetrische integratie van de jaarlijkse kalender complicatie via kaliber CO503. De maand wordt gelezen van een zonnewijzer om 6 uur, en de datum ring loopt rond het hoofdstuk ring aan de rand, gevolgd door een discrete opengewerkte zwarte hand. Omdat het een jaarkalender, het horloge past voor 30 en 31 dagen maanden, waarvoor slechts één tussenkomst per jaar, aan het eind van februari. Alleen de oneven dagen van de maand zijn gemarkeerd, evenals elke andere maand, dus het krijgen van een snelle lezen kan wel even wennen aan.

De jaarlijkse kalender wordt aangeboden in staal of rose goud gevallen, zowel 42mm in diameter. Elke wijzerplaat is geweven, de stalen model ontvangen van een verticale guilloché motief, de roos goud een barleycorn patroon. Applied uur markers langs de wijzerplaat en waar u normaal zou verwachten dat het vinden van een 12, is er in plaats daarvan een 60. Nog steeds onduidelijk wat de bedoeling is met die ene.

The Legend 42 Annual Calendar is een beperkte jaarlijkse productie run van 25 in rood goud en 150 in staal. Geen woord nog niet over prijzen, maar deze zullen dit jaar beschikbaar zijn. Live pic na de sprong.bekijk meer horloge en chopard happy sport

没有评论:

发表评论

replica rolex

replica rolex
replica rolex