replica horloge

replica horloge
replica horloge

2014年11月3日星期一

Leonardo DiCaprio Teams met TAG Replica's

Leonardo DiCaprio is misschien het best bekend als Jack Dawson in Titanic, maar heeft een met sterren bezaaide carrière Romeo + Juliet, Catch Me If You Can en Blood Diamond, waarvoor hij werd genomineerd voor de Academy Award voor Beste Acteur gecreëerd.
Als een toegewijde milieuactivist, DiCaprio kiest op commerciële vluchten in plaats van bevrachting private jets vliegen, rijdt hij een hybride auto, zijn huis heeft zonnepanelen en toen DiCaprio werd een TAG Heuer merk ambassadeur in 2009, de royalty gegenereerd naar de Natural Resources Defense Council (NRDC) en Green Cross International te steunen.
In de film Inception, DiCaprio draagt ​​een TAG Heuer Carrera Automatic dat is een van de meest populaire modellen in de TAG collectie. Zijn Carrera heeft een zwarte aluminium bezel, een zwarte wijzerplaat met 3 registers: chronograaf uren op 6 uur, hardlopen tweede om 9 uur en chronograaf minuten op 12 uur. Hand-toegepaste Arabische cijfers. Gepolijst afgewerkt handen met lichtgevende markeringen op uren en minuten handen voor een betere leesbaarheid in het donker.
TAG Heuer is vastbesloten om goed te doen naast DiCaprio en dat is een merk dat iedere man en vrouw een onderdeel van zou moeten zijn. Zelfs TAG replica laten zien dat je een merk die staat voor duurzaamheid en bescherming van het milieu te ondersteunen.
Volgens het persbericht zal commitment DiCaprio's om duurzaamheid en kinderen in nood zijn de hoekstenen van zijn samenwerking met TAG Heuer de komende drie jaar. Daarnaast zal een multi-miljoen dollar inzet van Mr. DiCaprio gaan naar milieu goede doelen te ondersteunen.
"TAG Heuer is een sterk merk met een bewezen toewijding aan het doen van goede," aldus DiCaprio. "Het is een grote dag wanneer een bedrijf zo gerespecteerd als TAG Heuer verkent een andere manier to-business verkoop van producten en het terug te geven op hetzelfde moment doen. Ik ben erg blij met deze nieuwe samenwerking te beginnen. "bekijk meer replica horloges en Rolex Daytona

没有评论:

发表评论

replica rolex

replica rolex
replica rolex