replica horloge

replica horloge
replica horloge

2014年10月11日星期六

De kunst van luxe horloges

Luxe horloges zijn mijn favoriete facet in de wereld van horloges. Ze zijn waar kunstzinnige fashion meets tijd aangescherpt vakmanschap. Ze zijn kunstobject, sieraden, en tijd stuk, tegelijkertijd. Elke grote horloge maker heeft een aantal luxe horloges op de markt. Ze hebben de neiging duur te zijn, maar wanneer u de perfecte luxe horloge, u herontdekken de bon vivant van de horloge wereld.
Neem de Revue Thommen Women's Skeleton Dial Goldtone Case lederen band. Deze horloge van de vrouwen omvat alles wat ik leuk vind aan Revue Thommen. Normaal gesproken heb ik moeite waarderen een vrouwen skelet horloge, maar het adembenemende eenvoudige gezicht in combinatie met de elegante complexiteit van het goud beweging maken dit stuk echt prachtig. Elke vrouwen zouden graag dit kunstwerk hebben op haar pols.
Voor mannen zou ik de Cuervo Y Sobrinos Mannen Esplendidos Dual Time Black / Indigo Blue Dial suggereren. Veel mannen klagen dat de zogenaamde "luxe horloge" markt is te vrouwelijk, en dat de horloges lijken vrouwen sieraden te sterk. Dat is niet dat geval met deze of enige andere Cuervo y Sobrino. Dit horloge belichaamt kosmopolitische mannelijkheid.
Dit zijn slechts twee voorbeelden van de prachtige dingen gebeuren in de luxe horloge wereld. Zorg ervoor dat je een gevoel van wat daar is voordat u zich verbinden tot de aankoop, zal dit horloge met u te krijgen voor een lange tijd.bekijk meer kopie rolex en Bvlgari Others

没有评论:

发表评论

replica rolex

replica rolex
replica rolex